Τι είναι

Το one life now είναι σύστημα προσανατολισμού προς την  ευτυχία που βασίζεται στην εφαρμοσμένη ψυχολογία και στην αλλαγή της καθημερινότητας μας.Χρησιμοποιεί  πρακτικές που προέρχονται από διαφορετικές επιστήμες και τέχνες και έχει ένα σκοπό : να δώσει τα κατάλληλα εργαλεία και να στηρίξει όποιον θέλει να προσπαθήσει ενεργά να κερδίσει πιο ευτυχισμένη ζωή και ίσως να κάνει και τα όνειρα του πραγματικότητα .

Τέσσερις προοπτικές

  • ολιστική προσέγγιση : το τι ονειρεύεσαι σήμερα καθορίζει ποιος θα είσαι αύριο
  • επιλεκτική εστίαση : το που κοιτάς καθορίζει το τι βλέπεις και το πώς αισθάνεσαι κάθε στιγμή
  • τόλμη : το τι τολμάς να ζητήσεις καθορίζει τι θα μπορούσες να πάρεις
  • δράση : το τι συνηθίζεις να κανείς καθορίζει αν θα το κερδίσεις ή όχι


Στηρίζεται από επιστημονικές πρακτικές που προέρχονται :

από την εφαρμοσμένη ψυχολογία, την επιστήμη της αντίληψης, την στατιστική , το μάρκετινγκ και την διαχείριση έργων (project management).Επιπρόσθετα εργαλεία που χρησιμοποιούνται προερχωναται από την την τέχνη του θεάτρου και τα εικαστικά.

Βασικό στοιχείο στην προσέγγιση είναι η επιστημονικότητα και η πρόκληση  των παραδοχών που δεν τεκμηριώνονται .

Οι τρεις βασικοί άξονες  είναι :

  1. Πως θα αλλάξεις την καθημερινότητα σου έτσι ώστε να είσαι αυτό που θέλεις και να παίρνεις αυτό που χρειάζεσαι.

  2. Η ικανότητα να χρησιμοποιείς τα συναισθήματα σου για να πετυχαίνεις αντί να σε μπλοκάρουν από την επιτυχία σου, καθώς και τρόπους να διαχειρίζεσαι κατάλληλα και τα συναισθήματα των άλλων

  3. Πως να καθορίζεις εσύ το περιβάλλον σου διαμορφώνοντας το έτσι ώστε να σε ωθεί στην επιτυχία , να διαχειρισθείς τις αδυναμίες σου και να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου


   

Τι κερδίζεις ;

Δημιουργείς την ευκαιρία να κάνεις οποιοιδήποτε όνειρο σου πραγματικότητα, εφ όσον έχει ουσιαστικό νόημα για εσένα.

Επιπλέον κερδίζεις μια καθημερινότητα απαλλαγμένη από την αρνητικότητα και τα συναισθήματα που την υποδαυλίζουν

    Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι να έρθεις σε επαφή με το σύστημα onelifenow. Οι ατομικές συνεδρίες, τα εργαστήρια onelifenow που οργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και η ομαδική ανάλυση με το σύστημα onelife now.

Ατομικές συνεδρίες
 

 Πότε : όταν αισθάνεσαι ότι έχεις κάποιο θέμα το όποιο σε εμποδίζει να είσαι ευτυχισμένος και να ζεις μια γεμάτη ζωή.

Τι μπορεί να είναι αυτό : άγχος, φοβίες, θλίψη , εμμονές, η οποιαδήποτε κατάσταση αισθάνεσαι ότι χρειάζεται ειδική προσοχή.

 Εργαστήρια onelifenow

Μέσα από ασκήσεις πειράματα και τεχνικές ψυχολογίας της επιτυχίας δουλεύουμε βιωματικά ότι έχει να κάνει με τον δικό σου συντονισμό και με την διαχείριση και αλλαγή του περιβάλλοντος σου .


Ο καλύτερος τρόπος να μάθεις για τα εργαστήρια ναι να παρακολουθήσεις μια εισαγωγική συνάντηση .

Ομαδική ανάλυση με το σύστημα onelifenow

Απευθύνεται σε αυτούς που θα ήθελαν να δουλέψουν με κάποιους συγκεκριμένους κομμάτια του εαυτού τους που αισθάνονται ότι θα ήθελαν να αλλάξουν .

Οι τρεις τρόποι επαφής με το σύστημα onelifenow είναι εργαλεία προσωπικής αλλαγής και αλλαγής του περιβάλλοντος του κάθε ατόμου που είναι απολύτως συμβατοί μεταξύ τους . Δηλαδή κάποιος μπορεί να δοκιμάσει και να συμμετέχει σε όποιον από τούς τρεις τρόπους θέλει χωρίς καμία αντίθεση ή περιορισμούς